top of page

שלושה קצבים

תקופת הקורונה זימנה בדיעבד הרבה מאד הזדמנויות למי שידע להגיב במהירות.

הרבה מאד עסקים שהיו ב״קבוצת סיכון״ נסגרו עם פרוץ המגיפה והסגרים.
בפועל התפנו במקומות מרכזיים נכסים במיקומים שעד אותה תקופה היו דמיוניים. 

אחד הנכסים האלו היה אולם אירועים בגבעת שמואל. שטח גדול ונרחב שידע ימים טובים יותר. 

זו היתה הזדמנות עבור הקצביה הקטנה והמצליחה ששכנה בסמוך לו להתרחב.

במבט ראשון 480 מ״ר הרגישו יותר ממה שנדרש בפועל. עם התקדמות התכנון ואפיון הצרכים, של מה שהפך למתחם אוכל,
מצאנו את עצמנו מתמודדים עם הרבה מאד אתגרי עיצוב, תכנון וביצוע.

המתחם כולל קצביה, חנות דגים אזור אוכל מוכן כולל מטבח. המעברים בין האזורים השונים משמשים לתצוגה ומכירה של מוצרים משלימים ממגוון קטגוריות, כלי בישול ואפיה, רטבים, תבלינים ומוצרים מעולם הארוח. 

 

הבחירה היתה לנתק בין החנויות השונות, המרכיבות את המתחם, בכדי לאפשר לכל אחת מהן להתפתח, להתמחות ולצמוח באופן עצמאי. 

מעצב אחראי: יאן קוטנקו

תאורה: ביונד תאורה

צילום: יניב אסא

קרור: גל 770

bottom of page