נתח קצבים

החנות הראשונה של מותג נתח קצבים הוקמה בקרית שמונה. לאחר מספר שנות פעילות החליטו היזמים להפוך לרשת בפריסה ארצית. לאחר פיתוח הקונספט הוקם הסניף הראשון בפתח תקוה ובעקבות ההצלחה הוקם הסניף בנתניה. הסניף כולל בנוסף לתצוגת המעדניות הייחודית, אזור למכירת כלי בית, מקפיאים.

נוסף על כך, במחווה לתכניות הבישול הוקם ה״מזווה״ הכולל עשבי תיבול וירקות טריים וזוכה לתגובות אוהדות מהלקוחות.

שטח: 500 מ״ר

תאורה: ביונד תאורה

הקמה:א.א.י הנדסה

דילוג לתוכן